sâmbătă, 14 martie 2015

Certificat pentru viitor


                                             logo_Avizez





          Eu,una,recunosc nu stiam de acest certificat si nici de termografie,deci nici de importanta lor.Ce bun ne-ar fi fost si-n copilarie in blocul friguros!
          Pentru a vinde sau închiria un apartament sau o clădire este obligatoriu să dețineți un certificat energetic. Certificatul energetic este obligatoriu începând din 19 iulie 2013, pentru orice vânzare, închiriere sau recepția unei locuințe.Acest act este valabil 10 ani daca nu s-au adus imbunatatiri imobilului(izolare termica,schimbare sistem de incalzire,etc.).
                                                  audit-energetic1



          Cum noi visam la o casa sau cabana la munte este foarte important sa stim daca detine acest certificat.si daca este izolata total sau cate pierderi de caldura au loc si pe unde.Prin termografie mai putem afla si daca sunt conducte infundate,unde si daca poate aparea condensul si mucegaiul si eventuale probleme de constructie.Indiferent daca o cumparam pentru noi sau pentru a o inchiria sunt necesare toate aceste informatii pentru confort dar si pentru reducerea facturilor.
        O izolare necorespunzatoare duce si ea la o stare de disconfort asa ca schimbarea tamplariei si o izolare termica suplimentara pot conduce la reducerea consumurilor energetice.
        Compania Enermed Impex din Bucuresti ofera servicii de termografie la cele mai mici preturi  de pe piata 180-500 lei/constructie.Pretul variaza in functie de suprafata cladirii analizate cat si de numarul de imagini pe care beneficiarul doreste sa le realizam.
        Voi stiati de acest certificat?Sau deja ati luat masuri pentru imbunatatirea caldurii?

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din atelierul Moșului...

                      Pentru că soțul meu avea nevoie de ajutor și eu aveam un pic poftă de pictat,am reușit să decorez câțiva Moși.În spate...